Ais CoolBlog ..Siapa Minat Angkat Tangan!!???

Thursday, February 10, 2011

Sape2 yang ader blog kene minum air nie sebabnye>>>> belakang nama air nie ader blog...hehehe...Korang nak tau tak..aku giler sangat minum air nie sampai menangkap di kepala rasanye...Bile minum terkejut kepala sekejap dan membeku coz kesejukan yang melampau...Mana nak dapat air nie ??? selalunye aku tengok kiosk die kat supermarket Giant..Macamana buleh muncul pulak this product?? Produk nie pada awalnye dilancarkan di Singapura pada tahun 2005..Coolblog nie ade 25 jenis perisa yang berbeza-beza...pilih je ape perisa korang nak pasti dapat..Kalau korang peminat giler coolblog,coolblog ader buat contest bertajuk "3-5 minute Coolblog and you video clip"..Hadiah die Ipod...Hantar sebelum 15hb 2 nie...Tengok sini untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut http://www.coolblog.com.my/






Dulu minat perisa mango sekarang suke sangat perisa oreo coolblog...Layan!!!.

12 comments:

kay_are said...

x pernah tau pun pasal air ni.. em

Puteri Balqis said...

dekat giant banyak =)

IEKAH MOKRI said...

iekah suka2 sngt.......especially kalo perasa mocha ngan oreo blog....hurm kalo crystal dia tu byk lg sedap

Puteri Balqis said...

iekah sy pun sukeeee sangat2 kalau banyak crystal bile telan..glurp2 terasa masuk dalam tekak..hehe=)

ammboi.blogspot said...

boleh try jugak ni....

Cerita Panas : Lawak Laki Bini : Isteri Yang Dingin (Nikah SX)

nazirulhazwan~ said...

den!!coklat oreo!!plg best kot.hahaha

Puteri Balqis said...

coklat oreo memang best...(",)

mykhalis said...

brain freeze..arghh..sedapnyee

Puteri Balqis said...

hehehe...mmg beshhh!!! (",)

mia.lia said...

blanje ckit..hehehe *muke xmalu

Puteri Balqis said...

mia:..kalau terserempok...tegur2 eh..sy belanja..kih3

Adie Waridi said...

oreo the best..suka cool blog

Klik2 Di Sini ...Join2...(",)