Penangan Steamboat...

Wednesday, February 9, 2011

Hari ini aku nak update pasal aktiviti aku 4 hari yang lepas...Korang nak tau aktiviti ape??? Aktiviti melantak haha...Aktiviti makan2 di Flaming Steamboat buffer dekat bandar Sunway..Actually ativiti nie memang dah dirancang coz menyambut bufday aku yg ke 24...dah tua2 pun nak sambut bufday ek..hehe...tp kek takderlah sebab dah muak selalu makan kek...Aktiviti nie menjadi pengalaman paling malang dalam hidup coz selepas je makan malam itu aku kene cirit yang melampau...huhu...10 kali ke tandas selama 3 hari berturut2...Semuanya gara2 makan kupang banyak sangat...ditambah pulak dengan aiskrim pelangi..maksud pelangi tu perbagai kaler la...strawberi,coklat,vanila...amik kau!!...=P nak termuntah makan coz bole amik banyak mana yg kita nak makan...




Ini die steamboat itue...=)



Aiskrim Pelbagai Kaler!!!....Best!!!


9 comments:

ama said...

air liur dah meleleh ni. heh!

mars mell-o said...

nice blog.....and follow ya blog u can follow back if u want.. :)

Puteri Balqis said...

thanks mars mell-o..(",)

ieda said...

sedapnya icecream

Puteri Balqis said...

amiklah kalau bole ...hehe..gurau jew=)

MarNan said...

ufff memalam ni mana mau carii....sok musti mau makan...

Puteri Balqis said...

esok2 sempat lg en. Marnan..=)

AtoKSemPoi said...

try p dekat seoulgarden dekat OU,best die unye steamboat..mmg meletop!!!

Puteri Balqis said...

yeke?? tak pernah pulak g...huhu...

Klik2 Di Sini ...Join2...(",)