Downy Attraction Yang aku paling tak suka!!!!!

Monday, February 21, 2011


Hari ni aku nak menyatakan yang aku tak suka bau downy attraction ni...tak tau la korang macamana kan...Masa aku beli try la bau aku rasa macam okeh je bau die pastu bila balik aku try bukak lagi...aku biarkan bau tu menyelubungi di segenap ruang dalam rumah aku..pastu En hubby aku tanya bau ape nie macam bau minyak wangi India je...hehe...jgn marah saya ye orang India..Aku pun rasa nak pengsan bau...Esoknya En HUbby aku suruh buang downy purple tu..korang nak tau aku buang kat mana ...aku takdelah buang tapi aku gunakan untuk mewangikan longkang di belakang rumah aku..huhuhu...


Aku lebih suka lagi pakai yang lama punye downy..menyesaal aku tukar yang lain..niat nak try yang baru tapi terpaksa membazir pula...tapi guna untuk cuci longkang takdelah membazirkan..hahaha...

Aku akan setia dengan downy yang ni..>>>>>>



bau die sangatlah wangi untuk pakaian anda...(",)

11 comments:

cik-terompah said...

incik hubby mmg cepat bau .! hahhaha . nasib baik cuci longkang . berbau lah sikit .

Puteri Balqis said...

cik terompah: hehehe...kalau buang gitu x membazir bek guna untuk longkang..berbaloi..haha...

mia.lia said...

hahaha ..wangi da longkang..hehe :P

Puteri Balqis said...

mia.lia: harum semerbak..hehe

akri zary said...

xpela...wangi sikit longkang tu...ada hikmah disebalik pembaziran tu..haha

Puteri Balqis said...

akry: yup betul tue...hehe (",)

~ ナフィルザ ~ said...

haha~
buat wangi longkang pula yer~
tak pe la dari buang dalam tong sampah ibarat duit je sebab tak pakai, keh3~

Puteri Balqis said...

lolipop; tu la pasal...wangikan longkang bru berfaedah..hehe

Che An Dusuki said...

Belum mencuba kedua2nya... just pernah guna Downy blue-pink (paling best setakat ni), green, blue-antibacterial...^_^...Thanks atas nasihat ini :)

Puteri Balqis said...

welcome=)..blue-antibacterial pon bagus boleh hapus bakteria pada pakaian..

Ogy said...

opss br ingat nk beli....tak jadilah beli cam ni..

Klik2 Di Sini ...Join2...(",)